Mio har fått en makeover av Caroline på St...

img_1364 (MMS)

Mio har fått en makeover av Caroline på Style. Han är riktigt nöjd!


SMS-inlägg

img_1355 (MMS)


Milian i badet tidigare idag: - Hej kamel!...

img_1333 (MMS)

Milian i badet tidigare idag: - Hej kamel! Trevligt att träffas! Kan du gå här helt själv?  - Nä.  - Då kämpar man, kamel.  - Men jag kan inte.  - Jodå, det är inga problem.


En bra start på veckan

Vi har bara myst, lekt & busat hela dagen. Snart blir det träning med min kära Johanna. Men först kommer här lite bilder från vår måndag.



Där Milian är hittar man oftast Mio också.


Det är helt underbart att se & höra honom leka. Livligare fantasi får man leta efter. :)


Linslusen Mio.


Ibland tycker Milian att det är kul att bli fotad
men oftast reagerar han som på bilden nedan när han får syn på kameran.

 

Fortfarande sur.





Hoppas du har en fin kväll!
Therese, Milian & Mio

Jag & Mille läser om sjörövar Rakel i vänt...

img_1330 (MMS)

Jag & Mille läser om sjörövar Rakel i väntan på våra chokladmuffins som just nu gräddas i ugnen. Här doftar ljuvligt!


FiX

Jag älskar att pyssla. Så fort jag är färdig med en sak påbörjar jag något annat. Denna gången fick jag idén att plocka upp ett skrivbord och en gammal stol som Stefan har köpt på loppis som vi hade ståendes i källaren. Jag målade dom båda vita, klädde om stolen & bytade handtag på skrivbordslådan. Jag köpte tyget på Stoff & stil i Svågertorp & dekorbandet på Agnetas tyger.
Detta har nu blivit en mysig hörna i vårt sovrum. 

FÖRE



EFTER


Järngänget

Här kommer lite bilder från fredagens playdate.

 

Hela gänget. (Mio, Modesty, Molly & Tilde.)

Mio & Modesty

Mio, Modesty & Molly

Modesty


Tilde

Molly


Vi är på skattkammarön med Milians kompis ...

img_1317 (MMS)

Vi är på skattkammarön med Milians kompis Enzo. Det är fullt ös på grabbarna så att fånga dom på bild är inte det lättaste men här kommer en i farten på Milian.


Igår på bvc fick vi höra att Mio är liten ...

img_1314 (MMS)

Igår på bvc fick vi höra att Mio är liten för sin ålder. Som tur är hade gammelmormor ett måttband så nu har vi mätt honom & kommit fram till ett nytt mått som vi båda gillar mycket bättre. ;)


SMS-inlägg

img_1298 (MMS)


En bra dag

Mio sover & jag tittar på "våra bästa år". Vi ska snart upp till Caroline på Style för att bli fina i håret. Men först ska jag dricka lite kaffe & njuta av lugnet. Har jag riktig tur så hinner jag även klä mig & slänga på lite mascara innan lillkillen vaknar.


Mio & moster Jessica

Kramar

Godmorgon

Pojkarna vaknade tjugo i åtta imorse. När jag kikade ut & såg hur mörkt det va ville jag bara krypa ner under mitt varma täcke igen. Jag har blivit lite bortskämd på senaste tiden med att sova länge! Vi har sovit till ca halv tio varje morgon & då är det ju ljust ute plus att man är pigg & utvilad.:)
Nä, nu ska jag fixa frukost sen ska Mille till dagis.





Ha en bra dag!

KRAM

SMS-inlägg

img_1275 (MMS)


Onsdag

I förmiddags hade vi mysigt besök av moster Jessica och efter de blev det en liten runda på erikshjälpen. Jag hittade en jätte söt barnstol till dockor för 20 kr som jag tänkte måla & sätta in på pojkarnas gemensamma rum. Lägger upp en före & efter bild när jag är färdig med den .

Milian har nu börjat på dagis igen efter ett låångt & skönt jullov. Det har gått jätte bra att lämna både igår & idag så nu hoppas vi bara att det håller i sig. Innan lovet skrek han varje morgon han blev lämnad och fy vad jobbigt det är.

Om en liten stund ska vi ta på oss igen & bege oss upp till bvc för 10 månaders kontroll.




Kramis


Trettonafton

Mio sover så nu ska jag passa på att sätta mig här med en kopp kaffe. Vi får se hur mycket jag hinner innan han vaknar.


I måndags ringde mormor för att fråga Milian om han ville sova hos dom från tisdag till onsdag. Självklart ville han de. :) Och självklart saknar vi honom jätte mycket.
Det kändes lite konstigt igår kväll när jag gick in på hans rum för att släcka hans nattlampa och se en tom & bäddad säng.
När jag rinde imorse för att säga god morgon berättade han att dom hade gjort lasagne igår & haft kuddkrig.:) Han berättade även att det var många svarta fåglar som hade dött på tvn. Mormor fyllde i att Milian hade tittat på nyheterna på morgonen. Tur att man har honom så man inte missar något. ;)

Senaste med Mio är att han nu reser sig upp mot allt så man får hänga som en hök över honom så han inte klämmer sina små fingrar i några skåp eller lådor.






Nu hör jag hans ljuva stämma men lite blev det i alla fall. 





Kram




Underbar



Byrån som jag köpte på blocket!
Vi har slipat ner den & målat den vit.


Vår Jul




















RSS 2.0